WEDSTRIJDDAG

 

VERZAMELEN

Elke zondag verzamelen de kids tussen 09:45 en 10:00 uur op het wedstrijdveld. We starten altijd met het warming-up lied. Een wedstrijd bestaat uit maximaal 3 x 12 minuten.

 

Wij weten dat veel ouders zo laat mogelijk het veld op komen. Dit kunnen we op de wedstrijddag echt niet gebruiken. We willen ruim van tevoren weten of de wedstrijden door kunnen gaan met 5:5. De stress dat iemand niet op komt dagen is zeer vervelend. Kom dus A.U.B. op tijd!! Tussen 09:45 en 10:00 uur mogen de kids vrij voetballen!!

 

 

WEDSTRIJDEN

De wedstrijden van de World Cup Almere worden gespeeld op het 1e kunstgrasveld naast het stadion of het trainingsveld (gras). Er wordt op veldjes van 30 x 23 meter gespeeld. De goaltjes hebben de afmeting van 3x1 meter. De zijlijnen worden met pionnen of lijnen uitgezet.

 

Zorg dat je 09:45 uur aangekleed en wel voor aanvang bij je team bent. Na de warming-up hebben de teams 5 minuten de tijd om even af te werken op de goal.

 

Buiten het toernooi om kunnen er ook punten behaald worden bij de techniekspellen.

De onderdelen zijn:

 

     • Snelheidsmeter

     • Gatendoek

     • Soccerwall

     • Sprint

     • Estafette slalom met en zonder bal.

 

Je bent dus niet zomaar winnaar van World Cup Almere!!!!

 

 

LEIDER/LEIDSTER

Bij elk team zijn we op zoek naar een leid(ster). Welke ouder(s) van een team neemt deze verantwoording op zich? Deze persoon vangt de kinderen op en zorgt dat iedereen op het juiste tijdstip op het juiste veldje staat waar er gespeeld gaat worden.

 

Tijdens de wedstrijd moet je kinderen door wisselen en aan het eind van de wedstrijd moet de stand doorgeven worden. We hebben besloten om alle kleding aan de kinderen mee te geven. Dat hoef je dus niet te regelen.

 

Meld je aan op info@arnosplinter.nl